Bužim:

Usk-a

Potpisan Protokol o saradnji grada Bihaća i Zavoda za zapošljavanje USK-a

E-mail Ispis PDF

U Bihaću je danas potpisan Protokol o saradnji između gradske uprave Bihaća i Zavoda za zapošljavanje USK-a. Potpisujući protokol gradonačelnik Bihaća Emdžad Galijašević i Ramo Sulić, v.d. direktor Zavoda za zapošljavanje USK-a , istakli su da protokol ima za cilj međusobnu saradnju u oblasti razvoja lokalne samouprave i stvaranju uvjeta za privredni razvoj i zapošljavanje.

“To želimo uraditi kroz principe partnerstva, transparentnost i odgovornost i ja želim istaći das mo do sada imali odličnu saradnju sa Zavodom kroz realizaciju projekata zapošljavanja pripravnika i pokretanja privatnog biznisa. Grad Bihać kroz vlastite programe pokušava zaposliti mlade i obrazovane kadrove, ali efekti su daleko veći ako udružimo resurse i zbog toga ovaj protokol se i potpisuje. Za nas je isto tako važno da imamo dobru saradnju sa Zavodom za zapošljavanje USK-a i zbog dobivanja certifikata BFC koji je zapravo certifikat za povoljno poslovno okruženje “- kazao je gradonačelnik Galijašević.

 

Comments ()
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kontakt

 

 

 Sve predijeloge i sugestije na izgled i sadržaj portala www.buzimljani.ba možete poslati na e-mail: buzimljani-@hotmail.com.

  Telefon: 

Godinu dana postojanja portala buzmljani.ba-24.februara 2011. godine

Udruženje "Stari grad" Bužim Jurišnog bataljona b.b.

JIB:4263580190001, Registrovano u registru udruženja Knjiga V,reg.broj 88. 14.01.2010.godine