Web portal bužimljani.ba

E-mail Ispis PDF

Molimo posjetioce web portala bužimljani.ba  da se suzdrže od nepotrebnih komentara. Kao što možete vidjeti i sami imamo veliki broj komentara i uglavnom se odnose na vrijeđanje i neprimjeran sadržaj. Zbog takvih komentara uredništvo portala  svaki dan trpi kritike i neprimjerene prijetnje na koje kao nezavisni  mediji  ne možemo i ne smijemo ostati suzdržani.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala buzimljani.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal buzimljani.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara buzimljani.ba nije dužan obrisati sve komentare koji  krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji  koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Molimo Vas da  ne dovodite ni Vas ni nas u neugodnu situaciju, te da se držite teme prilikom pisanja komentara  na  vjestima. Ukoliko nastavite sa ovakvim ponašanjem, uredništvo portala  biti će prinuđeno da isključi opciju komentari  tako da nećete moći  javno iznijeti svoje mišljenje, jer  većina komentara  uglavnom se piše u negativnom smislu, što negativno djeluje i na ostale posjetioce web portala te daje ružnu sliku o našem  gradu.  

Oni koji misle da se mogu sakriti iza nekog nika a u cilju zaštite svog identiteta  te misle da mogu pisati šta  god žele nisu u pravu, pomoću  IP adrese (85.92.238.168) koju vide samo administratori portala,  a na zahtjev ministarstva unutrašnjih poslova-odjel za kompjuterski kriminal , te moramo dati istu i može se tačno utvrditi kojem korisničkom akcauntu pripada.

S poštovanjem web team…

 

Kontakt

 

Sve predijeloge i sugestije na izgled i sadržaj portala www.buzimljani.ba možete poslati na e-mail: buzimljani-@hotmail.com.

  Telefon: 

Godinu dana postojanja portala buzmljani.ba-24.februara 2011. godine

Udruženje "Stari grad" Bužim Jurišnog bataljona b.b.

JIB:4263580190001, Registrovano u registru udruženja Knjiga V,reg.broj 88. 14.01.2010.godine