VODOVOD PIVNICE TEMA RADNOG SASTANKA

E-mail Ispis PDF

 

U Kabinetu Općinskog načelnika općine Bužim gosp. Agana Bunića organiziran je radni sastanak sa rukovodstvom MZ Konjodor, na čelu sa predsjednikom gosp. Remzom Pajalićem i vijećnikom sa područja ove mjesne zajednice gosp. Ramizom Kišmetovićem.

Tema sastanka je bila nastavak izgradnje vodovoda Pivnice. Načelnik Bunić prisutne predstavnike MZ Konjodor je upoznao o dosadašnjim aktivnostima na ovom trenutno najznačajnijem projektu na području općine, realizaciji ranije obezbjeđenih sredstava, aktivnostima koje se terenutno rade i planiranima aktivnostima za naredni period. Naredni zimski period je potrebno iskoristiti za obezbjeđivanje formalno-pravnih uslova za izgradnju vodovoda, odnosno obezbjeđivanje urbanističke saglasnosti i odobrenja za građenje, te obezbjeđivanje dodatnih sredstava za završetak prve dvije faze izgradnje vodovoda, a koje podrazumijevaju izgradnju pumpne stanice i potisnog cjevovoda-kazao je Bunić.

Predstavnici mjesne zajednice su izrazili zadovoljstvo zbog održanog sastanka, te su se stavili na raspolaganje općini Bužim za nastavak izgradnje ovog projekta, kao što su to radili i u ranijem periodu.

 

Kontakt

 

Sve predijeloge i sugestije na izgled i sadržaj portala www.buzimljani.ba možete poslati na e-mail: buzimljani-@hotmail.com.

  Telefon: 

Godinu dana postojanja portala buzmljani.ba-24.februara 2011. godine

Udruženje "Stari grad" Bužim Jurišnog bataljona b.b.

JIB:4263580190001, Registrovano u registru udruženja Knjiga V,reg.broj 88. 14.01.2010.godine